Brownies
SPONSORERET indhold

Brownies med mandler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
29. sep. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
Ca. 30 små tern

Ingredienser

Brownies
150 g smør
3 dl sukker
3 æg
1½ dl hvedemel
2 spsk. kakaopulver (usødet)
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
100 g hakket chokolade
100 g valnødder eller mandler

  1. Tænd ovnen på 175 gr. Smelt smørret i en lille gryde. Kom det i en skål. Kom sukkeret i. Pisk smør og sukker sammen med en håndmixer ca. 2 min. Pisk et æg i ad gangen. Kom hvedemel, kakao, vaniljesukker, bagepulver og chokolade i, og rør det i dejen. Læg valnødderne på et skærebræt, og hak dem med kniv. Kom valnødderne i dejen, og rør rundt.
  2. Kom bagepapir i en bradepande på 20 x 25 cm. Kom dejen i, og fordel den i formen med en ske.
  3. Bag kagen på midterste ovnribbe i ca. 30 min. Afkøl kagen i formen. Skær kagen i små tern.
  4. Pynt: Du kan røre en glasur af 3 dl flormelis og 2-3 spsk. vand. Kom lidt glasur på kageternene, og pynt evt. også med skyllede afdryppede hindbær og evt. lidt frisk mynte. Du kan også vælge at pynte med kagedrys i stedet for hindbær.