Brunchæg på den nemme måde
SPONSORERET indhold

Brunchæg på den nemme måde

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Spar tid i køkkenet ved at komme brunchæg i portionsskåle med papirforme i. Så slipper du for at stå og skrubbe æg af kanterne på porcelænsformene efterfølgende. Sådan laver du nemt og hurtigt lækre æg til en hyggelig brunch:

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
13. okt. 2016 | Opskrift | ALT for damerne
Nemme æg til brunch til 6 personer | Total: 25 min

Ingredienser

6 æg
6 spsk piskefløde eller mælk
salt, peber og revet muskatnød
100 g cherrytomater
1 rødløg
2 fed hvidløg
½ bundt basilikum
papirmuffinforme
75-100 g revet ost.

Sådan laver du nemme brunchæg

Pisk æggene sammen med piskefløde, og krydr med salt, peber og revet muskatnød.


Halver cherrytomater, og pil og snit rødløg og hvidløg i skiver. Steg løgene møre på en pande med lidt olivenolie, tilsæt hvidløg, og krydr med salt og peber. Bland stegte løg med halve cherrytomater og friske basilikumblade.

 

Kom papirmuffinforme i en metal-muffinramme eller i små porcelænsskåle. Kom løg-tomat-fyld i hver form, og fyld 2/3 op med æggemassen og drys med revet ost. Bag æggene cirka 15 minutter ved 200 grader, til æggemasen har sat sig og er færdigbagt.

 

Server de bagte æg sammen med skiver af røget fisk eller sprødstegt bacon, en skøn salat, nybagt brød og god juice.


Kokketrick
Spar på opvasken ved for eksempel også at lægge bagepapir i bunden af et fad, når du tilbereder kylling, fisk eller grønt i ovnen. Så slipper du (næsten) for opvask.