Bulgursalat med spinat, ribs og kylling
SPONSORERET indhold

Bulgursalat med spinat, ribs og kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Bliv inspireret til en mættende og farverig salat med bulgur, kylling, spinat og ribs.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
08. sep. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Koge/stegetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
125 g grov bulgur
1 tsk fintrevet citronskal
½ tsk salt
2½ dl vand
2 stk. kyllingebryst
peber
evt. karry
½ spsk jomfruolivenolie
250 g frisk spinat
1 lille rødløg (fintsnittet)
100 g ribs (friske eller frosne)
Dressing:
1 spsk citronsaft
2 spsk jomfruolivenolie
1 tsk ahornsirup eller honning
salt og peber

  1. Bland bulgur, citronskal, salt og vand i en gryde. Giv det et opkog, tag gryden af varmen og lad det trække under låg i 15 min.
  2. Krydr kyllingekødet med salt og peber og evt. lidt karry. Steg dem på en (grill)pande smurt med olie 7-8 min. på hver side.
  3. Skyl spinaten grundigt, slyng den tør og læg den i en stor skål. Vend den lune bulgur i spinaten og tilsæt dressingen.
  4. Vend rødløg og ribs i salaten og anret den på tallerkner med stegt kylling.