Burger med peberbøf
SPONSORERET indhold

Burger med peberbøf

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
19. apr. 2012 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Koge/stegetid: 18 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
350 g flanksteak (eller hakket oksekød)
1 spsk hele peberkorn (gerne blandet sort, hvid, grøn, szechuan)
salt
olie og smør til stegning
1 skalotteløg (finthakket)
evt. et fed hvidløg (finthakket)
½ dl rødvin
1 dl bouillon
3 spsk cremefraiche 38%
1-2 tsk dijonsennep
Endvidere:
2 burgerboller
brøndkarse eller rucola

  1. Vend kødet i knuste peberkorn og drys med salt.
  2. Brun det på en pande med lidt smør og olie.
  3. Skru ned til middelvarme og steg videre 4-5 min. på hver side. Tag kødet af panden og hold det varmt.
  4. Steg skalotteløg og hvidløg på panden og tilsæt rødvin. Kog det næsten væk og tilsæt bouillon.
  5. Kog det igennem og tilsæt cremefraiche og sennep.
  6. Kog det cremet og smag til med salt og peber.
  7. Skær kødet i tynde skiver og anret i ristede boller med sovs og brøndkarse eller rucolasalat.