Burger på italiensk
SPONSORERET indhold

Burger på italiensk

For alle med stor kærlighed til det italienske køkken må selv noget så amerikansk som en burger gerne smage lidt af saltim-bocca og støvleland.

Foto: Henrik Freek Christensen
01. jan. 2014 | Opskrift | BoligLiv


Burger på italiensk

Tid: ca. 20 min.
(4 pers.)
4 stk. kalveschnitzler
4 kviste frisk salvie
salt og peber
4 skiver parmaskinke
1 radicchio salat 
1 hjertesalat
parmesanost
estragonmayonnaise (se opskrift her)
4 burgerboller

1.  Bank kødet fladt med håndryggen. top med salvie, og krydr med salt og peber. Læg en skive parmaskinke på hvert stykke kød, og fæstn med grillspyd eller kødnåle.

2. Skyl de to slags salater, og afdryp.

3. Grill kødet på begge sider. Grill brødene.

4.  top brødene med de to slags salater, kød og høvler af frisk parmesanost. server med estragonmayonnaise.

Anbefalet til dig