banner image

8 NUMRE AF ALT FOR DAMERNE     KUN 200 KR.    SPAR 32%

BESTIL HER

Kom med til ALT for damernes danseevent & dans med bl.a. Silas Holst søndag 30/10 i Nørrebrohallen.   Tilmeld dig her.

Opskrift på gulerodssuppe med butternut
Gulerodssuppe med butternut

Opskrift på gulerodssuppe med butternut

Gulerodssuppe med butternut

En supernærende og velsmagende suppe, som varmer helt ud i tæerne på en kold dag.

Bedømmelse
4

2 store løg
2 fed hvidløg
2-3 spsk olivenolie
1,5 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
1 tsk gurkemeje
1 lille butternut squash eller 1 hokkaidogræskar
800 g gulerødder i skiver
ca. 1 ltr grøntsagsfond
1 dåse kokosmælk
saft fra 1 citron
2 cm frisk ingefær, revet.

Tilbehør
yoghurt, 10 %
lidt frisk koriander eller bredbladet persille
godt surdejsbrød

Sådan laver du gulerodssuppe

Skær løg og hvidløg i tern, og svits det i lidt olie i en tykbundet gryde. Tilsæt krydderierne og lad det simre nogle minutter ved middel varme – pas på krydderierne ikke brænder på. Tilsæt butternut og gulerodsskiverne sammen med bouillonen og kokosmælken og lad suppen småkoge i 20-25 min, indtil grøntsagerne er møre.

Lad suppen køle af, før du blender den og smag den til med citronsaft, revet ingefær og salt.

Servér suppen rygende varm med en klat yoghurt, lidt frisk koriander eller bredbladet persille og et godt surdejsbrød.

ingredienser

0

tilberedning

ca. 0 minutter

type

Suppe

specialkost

kategori

Hovedret

nationalitet

Dansk

energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok