Canapeer med torskesalat og rodfrugter
SPONSORERET indhold

Canapeer med torskesalat og rodfrugter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lav en fin hapser til at starte middagen med i form af canapéer med torskesalat og rodfrugter.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
18. dec. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(8 stk.)

Ingredienser

8 ristede brødcirkler, 5-6 cm i diameter
smør
8 salatblade

Torskesalat:
200 g torskefilet
salt, peber
1 persillerod
1 gulerod
20 g smør
4 spsk. mayonnaise
2 spsk. cremefraiche
1 tsk. dijonsennep

Pynt:
4 skiver sprødstegt bacon

  1. Kog torskefileten i vand tilsat salt og peber i ca. 5 min. Afdryp og afkøl fisken.
  2. Skræl persillerod og gulerod, og skær dem i helt små tern. svits dem i smør, til de er bløde, uden at de tager farve. smag til med salt og peber.
  3. Rør mayonnaise, cremefraiche og sennep sammen. del torsken i små stykker, og rør dem i. smag til med salt og peber.
  4. Smør brødene, og læg salatblade på. fordel først torskeblandingen og så rodfrugterne på brødet. Krydr med salt og peber. steg baconen, smuldr den groft, og kom baconen på som pynt på toppen.