Cannelloni med skinke og svampe
SPONSORERET indhold

Cannelloni med skinke og svampe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Pastaret med cannelloni - lækker pasta med skinke, spinat og bechamelsauce, som du laver i ovnen.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
10. apr. 2018 | Opskrift | Hendes Verden
4-6 personer

Ingredienser

18 cannelloni
2 løg
250 g champignon
smør til stegning
200 g røget skinke
2 tsk. finthakket frisk rosmarin
200 g ricotta- eller hytteost
1 æg
1 tsk. salt
peber
Bechamelsauce:
25 g smør
2½ spsk. hvedemel
6 dl letmælk
salt, peber
150 g reven gratineringsost
1 spsk. oregano
Tilbehør:
italiensk brød og tomatsalat
f.eks. med spæd spinat, rødløg, oliven og
pinjekerner dryppet med olivenolie

  1. Hak løget. Rens og hak champignonerne. Svits løg og champignon i smør på en pande ca. 5 min., uden at det tager særlig farve. Kom det i en skål, og lad det køle af, til det kun er lunkent. Rør de øvrige ingredienser til fyldet i. Kom fyldet i cannellonirørene, og fordel dem i et smurt ovnfast fad.
  2. Smelt smørret i en gryde, og rør hvedemelet i. Tilsæt kogende mælk lidt ad gangen under piskning. Småkog saucen 4-5 min., mens du rører hele tiden. Smag til med salt og peber. Fordel saucen over cannellonierne.
  3. Drys ost og oregano over. Stil fadet i ovnen ca. 35 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe.