SPONSORERET indhold
Cappuccino-cupcakes
14-16 stk.
Ingredienser
150 g blødt smør
150 g sukker
korn af en stang vanilje
100 g hakket hvid eller mørkchokolade
2 æg
1 dl god stærk kaffe
½ dl fløde
250 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
Fyld af kaffecreme:
1½ dl vand
200 g sukker
3 blade husblas
2 spsk. nescafé-pulver
150 g blødt smør
2 dl piskefløde
- Pisk smør, sukker og vanilje sammen. Rør chokoladen i. Pisk et æg i ad gangen. Rør lunken kaffe, fløde, hvedemel og bagepulver i.
- Kom dejen i 12-14 muffinforme. Bag dem ca. 25 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe, til de er gyldne og gennembagte. Afkøl kagerne.
- Pisk smørret luftigt med en håndmixer. Pisk sukkerlagen, som nu er lidt geléagtig, i lidt ad gangen til en luftig masse. Pisk fløden til skum, og vend det i kaffemassen. Køl cremen et par timer tildækket i køleskab. Fordel cremen i marengsens fordybning. Sigt kakaopulver over. Pynt evt. med lidt flødeskum og mynteblade.
- Kom cremen i en sprøjtepose med stjernetylle. Pynt kagerne med cremen. Pynt med et drys sigtet kakaopulver.