Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 romainesalat
4 skiver lyst brød
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
Dressing:
1 æg (pasteuriseret)
1 spsk citronsaft
2 spsk parmesanost (friskrevet)
2 spsk olivenolie
Worcestershiresauce
salt og peber
150 g carpaccio (tynde skiver råt oksekød)
- Del salaten i blade og skyl dem i koldt vand. Tør dem i et rent viskestykke og læg dem i en plasticpose i køleskab indtil brug.
- Skær skorperne af brødet og rist det gyldent på en brødrister, en pande eller under ovngrillen. Gnid brødet med et overskåret hvidløgsfed og pensl det med olie. Skær brødet i grove tern.
- Pisk eller blend ægget sammen med citronsaft, parmesan og olie og smag til med Worcestershiresauce, salt og peber.
- Vend salatbladene sammen med dressingen og anret på tallerkner. Fordél det stegte brød på salaten sammen med carpaccio.