Cæsarsalat med carpaccio
SPONSORERET indhold

Cæsarsalat med carpaccio

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En god og mættende salat.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
04. aug. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(2-4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 romainesalat
4 skiver lyst brød
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
Dressing:
1 æg (pasteuriseret)
1 spsk citronsaft
2 spsk parmesanost (friskrevet)
2 spsk olivenolie
Worcestershiresauce
salt og peber
150 g carpaccio (tynde skiver råt oksekød)

  1. Del salaten i blade og skyl dem i koldt vand. Tør dem i et rent viskestykke og læg dem i en plasticpose i køleskab indtil brug.
  2. Skær skorperne af brødet og rist det gyldent på en brødrister, en pande eller under ovngrillen. Gnid brødet med et overskåret hvidløgsfed og pensl det med olie. Skær brødet i grove tern.
  3. Pisk eller blend ægget sammen med citronsaft, parmesan og olie og smag til med Worcestershiresauce, salt og peber.
  4. Vend salatbladene sammen med dressingen og anret på tallerkner. Fordél det stegte brød på salaten sammen med carpaccio.