Champignon-, spinat- og kartoffelkarry
SPONSORERET indhold

Champignon-, spinat- og kartoffelkarry

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
27. jan. 2014 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 25 min.
Ingredienser:
250 g markchampignoner (i kvarter)
½ spsk olie
1 løg (finthakket)
1-2 fed hvidløg (finthakket)
2 tsk karry
500 g skrællede kartofler (i tern)
1 dåse kokosmælk
1 pakke frossen hel spinat (optøet)
salt og peber
Tilbehør:
brød

  1. Brun champignonerne i en bredbundet gryde eller høj pande med olie.
  2. Tilsæt løg, hvidløg og karry og steg et par min. Vend kartoflerne i og tilsæt kokosmælk.
  3. Lad retten simre, til kartoflerne er møre og konsistensen cremet, ca. 15 min.
  4. Pres væden af den optøede spinat og vend den i gryden.
  5. Varm retten godt igennem og smag til med salt og peber. Servér direkte fra gryden med brød til.