Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 25 min.
Ingredienser:
250 g markchampignoner (i kvarter)
½ spsk olie
1 løg (finthakket)
1-2 fed hvidløg (finthakket)
2 tsk karry
500 g skrællede kartofler (i tern)
1 dåse kokosmælk
1 pakke frossen hel spinat (optøet)
salt og peber
Tilbehør:
brød
- Brun champignonerne i en bredbundet gryde eller høj pande med olie.
- Tilsæt løg, hvidløg og karry og steg et par min. Vend kartoflerne i og tilsæt kokosmælk.
- Lad retten simre, til kartoflerne er møre og konsistensen cremet, ca. 15 min.
- Pres væden af den optøede spinat og vend den i gryden.
- Varm retten godt igennem og smag til med salt og peber. Servér direkte fra gryden med brød til.