Cheesecake med jordbær
SPONSORERET indhold

Cheesecake med jordbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Top din cheesecake med jordbær i denne lækre opskrift på en god amerikansk kending.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
26. maj. 2014 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 35 min.
Bage/kogetid: ca. 50 min.
Fryse-egnet (uden jordbær)
Ingredienser:
300 g kiks (smørbagte fuldkornskiks)
100 g smør
450 g flødeost naturel
400 g kvark/fromage frais
250 g sukker
1 vaniljestang (kornene)
5 æg (delt i hvider og blommer)
1 dl piskefløde (flødeskum)
500 g jordbær (skiver)

  1. Smelt smørret. Smuldr kiksene i det og bland godt sammen. Læg blandingen i bunden af en springform.
  2. Rør flødeost med kvark, sukker og vaniljekorn. Tilsæt en æggeblomme ad gangen. Vend først stiftpiskede æggehvider i og derefter flødeskum.
  3. Bag ved 150 grader i ca. 45 min., til kagen er fast. Lad den køle af og pynt med jordbær.