SPONSORERET indhold
Chipotlekødboller i chilisauce
4
Ingredienser
400 g hakket oksekød ca. 10%
2 tsk chipotle paste (pasta af tørrede, røgede jalapeno chili, købes f.eks. i glas fra Santa Maria)
2 knuste fed hvidløg
2 spsk majsmel
salt, peber
1 spsk olie til bruning
3 peberfrugter, gul og rød
2 dåser hakkede tomater med chili
2 dåser sorte eller kidneybønner
frisk koriander
8 fuldkornstortillas.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:659 Kcal
-
Fedt:29 %
-
Protein:24 %
-
Kulhydrat:47 %
Sådan gør du
Bland kødet med chipotle, hvidløg, majsmel, salt og peber. Form det til små kødboller og brun dem i olie ved god varme.
Skær peberfrugterne i tern, kom dem ved kødbollerne og svits endnu et par minutter. Tilsæt hakkede tomater og lad det simre 5 minutter.
Hæld de afdryppede bønner ved, varm det godt igennem og smag saucen til med salt og peber.
Drys med koriander og servér med lune tortillas.