Hjemmelavet is af banan
SPONSORERET indhold

Choko-banan-is med smag af after eight

Dejlig cremet choko-banan-is med rund smag af after eight...og så kan den laves på ingen tid.

Foto: Columbus Leth
23. mar. 2016 | Opskrift | BoligLiv


Choko-bananis med smag af after eight

Tid: ca. 10 min.
(4 pers.)

4 frosne bananer skåret i skiver
2 store spsk. peanutbutter
2 tsk. flydende vanilje
4 spsk. vand
4 store spsk. kakao
4 håndfulde friske mynteblade
½ tsk. havsalt
et par skefulde kold espresso (kan udelades)
mandler til pynt

1. Tag bananskiverne ud af fryseren, ca. 10 minutter før du går i gang med at lave isen.

2. Kom bananskiver, peanutbutter, vanilje, vand, kakaopulver, mynteblade og salt i en minihakker eller blender, og kør, til det har en cremet konsistens.

3. Smag til med kaffe og evt. mere kakao eller salt. Server straks med hakkede mandler

TIP
Husk at fryse bananerne, inden du går i gang.

► SE OGSÅ: Lækker regnbueis
► SE OGSÅ: Citronfromage-is med pistacier
► SE OGSÅ: Sund bananis på nul komma fem