Chokoladeæg med irish coffee
SPONSORERET indhold

Chokoladeæg med irish coffee

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

De lækreste hjemmelavede påskeæg med smag af Irish Coffee. Få opskriften på de fantastiske påskeæg med marcipan, kaffe, whisky og chokolade lige her.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
03. apr. 2022 | Opskrift | Hendes Verden
10 stk.

Ingredienser

500 g ren, rå marcipan
2 tsk. instant kaffepulver
2 spsk. kogende vand
1 spsk. brun farin
3 spsk. whisky
200 g hvid chokolade

  1. Ælt marcipanen med kaffepulver og farin rørt ud i kogende vand. Tilsæt whisky.
  2. Form 10 æg, marcipanen er ret fugtig, og lad dem tørre et par timer.
  3. Smelt 2/3 af den hvide chokolade over vandbad eller i mikroovn.
  4. Rør resten af den hakkede chokolade i.
  5. Dyp æggene heri. Lad dem stivne på bagepapir.
  6. Læg evt. æggene i en kurv pyntet med bånd og fjer.
irish-coffee-paskeaeg-opskrift.jpg
Lækre påskeæg med smag af whisky og kaffe. Mums!

Anbefalet til dig