Chokoladeappelsinis
SPONSORERET indhold

Chokoladeappelsinis

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Chokolade og appelsin er en klassisk kombination, som jeg altid har syntes vældig godt om. Som orangechokolade, bare i form af is!

Af: Linda Lomelinos fra bogen 'Lomelinos is' Foto: Linda Lomelinos fra bogen 'Lomelinos is'
06. jul. 2016 | Opskrift | Hjemmet
½ liter is

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Køle-/frysetid: ca. 2 timer
100 g mælkechokolade
3 dl piskefløde
1 dl mælk
1 spsk. appelsinskal (ca. 2 appelsiner, øko)
1 dl appelsinsaft (1-2 appelsiner)
½ dl sukker

  1. Hak mælkechokoladen, og kom den i en skål. Kom 1 dl fløde i en gryde, varm den op til kogepunktet, og hæld den over den hakkede chokolade. Vent i ca. 30 sekunder, og rør så rundt, til al chokoladen er smeltet. Lad det køle af.
  2. Bland resten af fløden, mælk, appelsinskal og -saft og sukker i chokoladen. Sæt isblandingen i køleskabet, indtil den er helt kold.
  3. Kør isblandingen i en ismaskine, til isen er færdig. Kom den i en afkølet beholder, og sæt den i fryseren.