Chokoladebudding
SPONSORERET indhold

Chokoladebudding

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker og nem dessert.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
29. nov. 2012 | Opskrift | Hjemmet
(2 pers.)

Ingredienser

Arbejdstid: 10 min.
Kogetid: 3 min.
Ikke fryse-egnet
3 spsk rørsukker
2 spsk majsstivelse
3 dl mælk
125 g mørk chokolade
Tilbehør:
evt. flødeskum

  1. Rør sukker, majsstivelse og mælk sammen i en gryde og kog det igennem under omrøring.
  2. Tag gryden af varmen og tilsæt grofthakket chokolade. Rør, til chokoladen er smeltet, og fordél buddingen i 2 portionsskåle.
  3. Stil dem koldt mindst 1 time.
  4. Servér evt. med lidt flødeskum.