SPONSORERET indhold
Chokoladecookies
En skøn cafékage.
ca. 25 stk. chokoladecookies |
Total: 20 min
Ingredienser
150 g blødt smør
100 g brun farin
75 g sukker
1 æg
200 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
2 tsk. stødt ingefær
100 g mørk chokolade
75 g peanuts
Sådan laver du chokoladecookies
- Rør smør, farin og sukker sammen. Rør ægget i. Rør hvedemel blandet med bagepulver, vaniljesukker og ingefær i.
- Hak chokolade og peanuts groft. Rør chokolade og peanuts i.
- Sæt dejen på bagepapir i toppe, ca. 1½ spsk. dej pr. kage. Tryk toppene lidt flade. Der skal være god afstand mellem kagerne.
- Bag kagerne ved 175 gr. i ca. 15 min. på midterste ovnribbe, til de er gyldne. Kom kagerne i en tætsluttende kagedåse, når de er helt afkølede.