SPONSORERET indhold
Chokoladecookies med nødder
Store, sprøde cookies med nødder og chokolade. Uhm!
Af: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006
Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD
35-40 stk.
Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 13-15 min.
400 g mel
1½ tsk. bagepulver
1 stang vanilje
½ tsk. salt
250 g smør (blødt)
275 g farin (eller lyst muscovadosukker)
175 g sukker
3 æg
200 g chokolade
200 g hasselnøddekerner
- Bland mel, bagepulver, kornene fra vaniljestangen og salt sammen i en skål.
- Pisk smør, farin, sukker og æg sammen. Rør melblandingen i dejen sammen med hakket cho-kolade og hakkede nødder.
- Del dejen i ca. 35 stk., og tril dem til kugler. Læg dem på bagepapir med god afstand, og giv dem et fast tryk, så de bliver ca. 1 cm tykke.
- Bag kagerne ved 185 grader i 13-15 min. Vent et par min. med at lægge dem til afkøling på en bagerist.