Chokolademandelbrød
SPONSORERET indhold

Chokolademandelbrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
13. mar. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
30 stk.

Ingredienser

3 æggehvider
75 g sukker
110 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 spsk. kakaopulver
120 g smuttede, ristede mandler

  1. Smør en form på 8 x 20 cm.
  2. Pisk æggehviderne stive. Vend sukkeret i, og pisk igen. Vend hvedemel, bagepulver og kakaopulver i sammen med mandlerne. Kom dejen i formen, og bag brødet ved 180 gr. i ca. 25 min. på midterste ovnribbe. Afkøl brødet natten over.
  3. Skær brødet i tynde skiver, og læg dem på en bagerist. Stil dem i ovnen ved 150 gr. i ca. 20 min., til de er tørre og sprøde.