Påskelækkerier
Foto: VKStockimages
BoligLiv

Påskelækkerier

Chokoladereder med påskeæg

Del på

Lav et fad med lækre hjemmelavede fuglereder...

Af Nicoline Olsen 06.apr.2017 Mad


Chokoladereder med påskeæg

DU SKAL BRUGE:
450 g chokolade – mørk eller mælk
1 pose dragéæg eller andet chokolade overtrukket med sukker
1 doughnuts-form i silikone (fås bl.a. hos Panduro Hobby).

SÅDAN GØR DU:
Smelt chokoladen over vandbad. Fyld silikoneformens rum halvt op med chokolade. Lad chokoladen stå et par minutter, så den sætter sig lidt. Kom æggene oveni, og stil på køl, til de skal spises.

► SE OGSÅ: Lav dit eget påskeæg
► SE OGSÅ: Hjemmelavede påskeæg
► SE OGSÅ: Marengslagkage med påskeæg

Del på
Kommentarer (0)

Henter...