Ingredienser
Arbejdstid:
40 min
Bagetid:
8-10 min.
Fryse-egnet
3 æg
150 g sukker (knap 2 dl)
75 g chokolade
2 spsk kakao
4 spsk hvedemel
70 g kartoffelmel (1 dl)
1 tsk bagepulver
Fyld:
100 g smør
100 g flormelis (2 dl)
1/2 dl cremefraiche (18%)
1 appelsin (revet skal)
2-3 tsk appelsinsaft
Endvidere: sigtet kakao, frugt og nødder
- Pisk de hele æg og sukker sammen.
- Smelt chokoladen og rør den i.
- Bland kakao, hvedemel, kartoffelmel og bagepulver og vend det forsigtigt i æggemassen.
- Kom bagepapir på bagepladen og hæld dejen ud herpå.
- Bag rouladebunden midt i ovnen ved 225 grader i 8-10 min.
- Vend bunden ud på sukkerdrysset bagepapir og dæk straks med et fugtigt viskestykke over bagepapiret. Lad bunden svale af.
- Fyld: Rør blødt smør og flormelis sammen til en creme og rør cremefraiche i sammen med appelsinsaft og revet appelsinskal.
- Fordel cremen over den helt kolde bund og rul sammen herom.
- Sigt kakao over før servering og pynt evt. rouladen med frugt og nødder.