Chokoladesmåkager med ingefær
SPONSORERET indhold

Chokoladesmåkager med ingefær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Der er en fin smag af hakket, syltet ingefær i disse lækre chokolade-cookies.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
03. okt. 2012 | Opskrift | Hjemmet
36 stk.

Ingredienser

Arbejdstid: 45 min.
Bagetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
200 g hvedemel
3 spsk kakao
1 tsk bagepulver
1 tsk stødt ingefær
1 tsk stødt kanel
¼ tsk salt
200 g hakket mørk chokolade
100 g smør
150 g sukker
75 g farin
2 æg (str. L)
1 tsk vaniljesukker
3 spsk hakket, syltet ingefær
50 g flormelis

  1. Tænd ovnen på 180 grader. Sigt de tørre ingredienser sammen. Smelt halvdelen af chokoladen sammen med smør og tilsæt sukker og farin. Hæld det over i en skål og rør æggene i ét ad gangen. Tilsæt vaniljesukker og vend melblandingen i. Rør ingefær og resten af den hakkede chokolade i dejen.
  2. Sigt flormelis over i en skål. Sæt dejen med teskeer i valnøddestore klumper ned i flormelissen 4-6 stykker ad gangen. Vend dem i flormelis og tril dem til kugler. Læg dem med god plads på bageplader med bagepapir. Forsæt med resten af dejen – der bliver ca. 36 kugler i alt.
  3. Bag dem ca. 10 min. og lad dem stå på pladerne et par min., før de flyttes over på en rist til afkøling. Opbevar småkagerne i en kagedåse.