Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: ca. 5 min.
Trækketid: mindst 1 time
Ikke fryse-egnede
½ stang vanilje
2½ dl sødmælk
25 g sukker + lidt til drys
3 æggeblommer
25 g majsstivelse (maizenamel)
1 dl piskefløde (letpisket flødeskum)
50 g mørk chokolade (stykker)
2 dl appelsinjuice
ca. 16 cantuccini (hårde italienske kager)
1 mango (tern)
- Pisk vaniljekorn, mælk, sukker, æggeblommer og majsstivelse sammen i en gryde.
- Kog cremen under omrøring ca. 4 min. og si den over i en skål.
- Rør chokolade i cremen og drys med sukker, så den ikke trækker skind. Afkøl den og bland herefter med flødeskum.
- Læg kager i bunden af et portionsglas, hæld appelsinjuice henover og fordel cremen og mangoternene.