Citron mazarin cupcakes
SPONSORERET indhold

Citron mazarin cupcakes

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Er du (også) vild med mazarinkager?

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
17. feb. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
8-10 stk.

Ingredienser

Mazarinmasse med citronskal:
2 tsk. fintreven usprøjtet citronskal
125 g blødt smør
175 g sukker
150 g ren, rå marcipan
4 spsk. mælk
2 æg
75 g hvedemel
Citronsmørcreme:
150 g blødt smør
5 spsk. citronsaft
400 g flormelis
lidt rød levnedsmiddelfarve
Desuden:
reven, usprøjtet citronskal

  1. Rør citronskal, smør og sukker sammen. Riv marcipanen, og rør den ud i mælken. Kom marcipanblandingen i smørmassen, og rør det godt sammen. Massen skal være ensartet. Kom æggene i et ad gangen. Rør hvedemel i.
  2. Kom massen i muffinsforme. Bag kagerne ved 175 gr. i ca. 25 min.
  3. Pisk alle ingredienserne til smørcremen sammen til en luftig masse. Farv det lyserødt med levnedsmiddelfarve. Kom i en sprøjtepose med stjernetylle. Pynt kagerne med cremen.