Citronhorn
SPONSORERET indhold

Citronhorn

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

De søde og skøre, små horn smager rigtig godt, både til te, kaffe og saft.

Af: Karen Hare Foto: Jesper Glyrskov
22. jan. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
8 stk.

Ingredienser

100 g smør
125 g mel
1 tsk. revet citronskal
1 spsk. yoghurt
50 g sukker
Fyld og pynt:
marmelade efter smag
1-2 spsk. citronsaft
sigtet flormelis
evt. 1 spsk. hakkede nødder

  1. Mel og smør smuldres, blandes med sukker, citronskal og æltes hurtigt sammen med yoghurten.
  2. Dejen trilles til en kugle, der rulles ret tyndt ud til en cirkel, diameter ca. 30 cm. Cirklen deles i 8 kiler, lidt marmelade lægges på hver, og de rulles løst sammen og stilles på pladen.
  3. De bages ved 200 gr. i ca. 15 min. Hornene kan pyntes med glasur af citronsaft og sigtet flormelis og drysses med lidt hakkede nødder.