SPONSORERET indhold
Citronkage med marcipan
10 personer
Ingredienser
Citronkage med marcipan
200 g blødt smør
200 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
100 g reven marcipan
saften af 1 citron
3 tsk. reven skal af en usprøjtet citron
4 æg
1 tsk. bagepulver
200 g hvedemel
½ dl mælk
Pynt:
flormelis og evt. reven usprøjtet citronskal
- Rør smørret med sukker. Kom vaniljesukker, marcipan, citronsaft og -skal i.
- Tilsæt æggene et ad gangen. Bland hvedemel og bagepulver, og vend det i sammen med mælk.
- Fordel dejen i en springform 22 cm i diameter foret med bagepapir. Bag kagen ca. 1 time ved 175 gr. på anden nederste ovnribbe. Stik et spid i kagen, hvis der hænger ubagt dej på, skal den bages lidt længere.
- Sigt flormelis over ved servering, og pynt evt. med citronskal.