Cognacsnitter
SPONSORERET indhold

Cognacsnitter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker marcipankonfekt med cognac - marcipansnitterne er nemme at lave, og smager himmelsk.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
13. nov. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(9 stk.)

Ingredienser

250 g ren rå marcipan
2 spsk. cognac
100 g mørk chokolade
Pynt:
kagedrys

Sådan laver du cognacsnitter

  1. Ælt marcipan og cognac sammen. Tryk massen ud til en firkant (ca. 1 cm tyk).
  2. Lad den trække en times tid. Skær den i 9 tern.
  3. Smelt chokoladen (se nederst).
  4. Læg en marcipanfirkant på en gaffel.
  5. Hold den ind over chokoladen, og øs chokolade over med en ske.
  6. Læg dem på bagepapir, og pynt med kagedrys.