Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

chokolade cookies

Cookies med ingefær & chokolade

Ny favorit med masser af smag. 

Bedømmelse
12 stk.

100 g kokosolie, smeltet
1 æg
100 g kokossukker
100 g boghvedemel
50 g havregryn
1 tsk stødt ingefær
1 tsk bagepulver
100 g grofthakket mørk chokolade

Sådan gør du: Rør kokosolie, æg og kokossukker godt sammen. Tilsæt boghvedemel, havregryn, ingefær og bagepulver, og rør det godt sammen. Rør til sidst hakket chokolade i dejen. Lav små kugler af dejen, og stil dem på en bageplade med bagepapir – lav god afstand mellem kagerne, da de flyder ud. Bag dem ved 200 grader i ca. 10-12 minutter, eller til de er gyldne og sprøde. Opbevares i en tætsluttet dåse.

Energi pr. stk.: 200 kcal, fedt 55%, protein 8%, kulhydrat 37%

ingredienser

0

tilberedning

ca. 0 minutter

type

Dessert

specialkost

kategori

nationalitet

energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok