chokolade cookies
Foto: Ditte Ingemann
fit living

chokolade cookies

Cookies med ingefær & chokolade

Del på

Ny favorit med masser af smag.

Af Ditte Ingemann 29.jan.2016 Mad

12 stk.

100 g kokosolie, smeltet
1 æg
100 g kokossukker
100 g boghvedemel
50 g havregryn
1 tsk stødt ingefær
1 tsk bagepulver
100 g grofthakket mørk chokolade

Sådan gør du: Rør kokosolie, æg og kokossukker godt sammen. Tilsæt boghvedemel, havregryn, ingefær og bagepulver, og rør det godt sammen. Rør til sidst hakket chokolade i dejen. Lav små kugler af dejen, og stil dem på en bageplade med bagepapir – lav god afstand mellem kagerne, da de flyder ud. Bag dem ved 200 grader i ca. 10-12 minutter, eller til de er gyldne og sprøde. Opbevares i en tætsluttet dåse.

Energi pr. stk.: 200 kcal, fedt 55%, protein 8%, kulhydrat 37%

Læs alt om Sunde desserter Dessert
Del på
Kommentarer (0)
Henter...