SPONSORERET indhold
Courgettesuppe
(6 pers.)
Ingredienser
500 g courgetter
3 jævne kartofler
1 løg
1 fed hvidløg
1 tsk. korianderfrø
1 spsk. smør
1 l grønsagsbouillon
100 g mascarpone
salt, peber
1 bdt. purløg
1 bdt. koriander
Tilbehør:
brød
- Skyl og skræl courgetterne og kartoflerne. Skær dem i mindre stykker. Pil løg og hvidløg, og hak det fint.
- Knus korianderfrøene i en morter. Opvarm smørret i en gryde, og sautér grønsager, koriander, løg og hvidløg et par min. Hæld bouillon på, og lad suppen simre i 30 min.
- Tilsæt mascarpone, og blend suppen med en stavblender, til den er cremet. Smag til med salt og peber. Anret suppen i skåle og pynt med purløg og korianderblade. Servér brød til.