SPONSORERET indhold
Couscoussalat med kylling
Lav en god smagfuld couccoussalat med kylling. Det både mætter og er sundt.
4 personer
Ingredienser
500 g kyllingebrystfilet
2 spsk. olivenolie
salt, peber
Couscoussalat:
250 g couscousgryn
4 dl vand
3 spsk. citronsaft
3 spsk. olivenolie
salt, peber
4 tomater
½ agurk
1 gul peber
75 g spæd salat
Pynt:
2 spsk. hakket frisk mynte eller klippet purløg og sorte oliven
- Skær kødet i tern. Varm olien på en sliplet pande, og steg kødet gyldent og gennemstegt. Kom salt og peber over.
- Kog vandet op. Kom couscousgrynene i, og tag gryden fra varmen. Lad grynene trække 5 min. Vend rundt i grynene et par gange undervejs med en gaffel. Lad grynene køle helt af. Skal det gå stærkt, kan du komme dem i en sigte og overbruse dem med koldt vand.
- Vend citronsaft, olivenolie, salt og peber i couscousgrynene. Skær tomater, agurk og peberfrugt i små tern, og vend dem i grynene. Bland godt skyllet og afdryppet salat i. Fordel kyllingetern over. Pynt med oliven og mynte.