Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Koge/stegetid: 25 min.
Ikke fryse-egnet
250 g markchampignoner eller vilde svampe
1-2 pærer
15 g smør
2 friske salvieblade
½ l hønsebouillon
4 spsk brieost
salt og peber
Tilbehør:
brød
- Rens svampene og skær dem i mundrette stykker.
- Skræl pærerne, udkern dem og skær dem i mundrette stykker/tern.
- Brun svampene i en gryde med smør. Tilsæt pærerne og steg under omrøring et par min. Krydr med strimlet salvie, salt og peber og tag ca. 1⁄3 af blandingen op.
- Hæld bouillonen i gryden og lad suppen simre 15 min.
- Blend suppen jævn med brie og smag til med salt og peber.
- Tilsæt fyldet og server suppen i dybe taller- kener med brød til.