Crepes med skaldyr
SPONSORERET indhold

Crepes med skaldyr

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækre sprøde pandekager med skaldyr & rejer.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
12. maj. 2014 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Koge/stegetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
Dej til pandekager/crepes
1 æg
1 dl mælk
50 g hvedemel
1⁄4 tsk salt (+ evt. 1⁄2 tsk sukker)
15 g smeltet smør
Fyld:
1 lille løg
1 rød peberfrugt
1⁄2 spsk olie
1 pakke frossen skaldyrsblanding
11⁄2 dl Karolines mælkesauce 4%
100 g rejer
1 bdt purløg
salt og peber

  1. Blend æg, mælk, mel og salt (til søde pandekager tilsættes også sukker) sammen til en glat dej og lad den hvile i køleskabet mindst 30 min. Tilsæt smeltet smør og bag dejen på en varm pande til ca. 4 pandekager. Beregn ca. 1⁄2 dl dej pr. pandekage.
  2. Sauter finthakket løg og peberfrugt blødt i olie ca. 8 min. og tilsæt skaldyrsblandingen. Varm det igennem og tilsæt mælkesovs.
  3. Giv det et opkog, og tilsæt rejer og fintsnittet purløg. Smag til med salt og peber og server i varme pandekager.