SPONSORERET indhold
Cupcakeis med hjemmelavet nougat
Trænger du til noget sødt på en varm sommerdag, så prøv denne herlige iskage med skøn knasende nougat.
10 stk.
Ingredienser
Hjemmelavet hård nougat:
100 g hakkede mandler
100 g sukker
Is:
6 past. æggeblommer (3 bægre)
90 g sukker
korn af 1 vaniljestang
½ l piskefløde
evt. 50 g røde cocktailbær
Pynt:
flødeskum, cocktailbær og lidt hjemmelavet nougat
- Rist mandlerne på en tør pande. Smelt sukkeret i en tykbundet gryde til det er gyldent, og kom de lune mandler i.
- Smør massen ud på bagepapir. Lad det stivne. Knus den hårde nougat med en kagerulle, eller giv det en kort tur i foodprocessoren.
- Pisk æggeblommer og sukker hvidt. Pisk vaniljekornene i. Kom fløden i. Pisk det til cremet skum.
- Vend det meste af den hårde nougat og evt. hakkede cocktailbær i ismassen. Kom massen i muffinformene.
- Træk en stor frysepose over, og frys isen min. 4 timer. Pynt med flødeskum, cocktailbær og hjemmelavet nougat.