Opskrift på cupcakes uden sukker
SPONSORERET indhold

Cupcakes uden sukker

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Brug sødemiddel i stedet for sukker, og undgå cupcakes med indbygget sukkerchok.

Af: DDV/ Inge Kauffeldt Foto: Lars Ranek
21. jun. 2016 | Opskrift | ALT for damerne
3 cupcakes

Ingredienser

1 æggeblomme
25 g DDV yoghurt
15 g olie (smagsløs)
lidt reven citronskal (økologisk)
citronsaft
45 g mel
lidt vaniljekorn
et nip kardemomme
1 tsk bagepulver
1 æggehvide (pasteuriseret)
25 g Multisød
100 g bær eller frisk frugt
mynte.

Sådan laver du cupcakes:

Pisk æggeblomme, yoghurt, olie, reven citronskal og citronsaft sammen.

Bland mel, vaniljekorn, kardemomme og bagepulver sammen. Vend melblandingen sammen med æggeblandingen.

Fordel dejen i muffinsforme. Bag dem i en varm ovn ved 200° i ca. 20 minutter.

Lad kagerne køle helt af.

Pisk æggehviden helt stiv med Multisød og kom den i en lille frysepose. Klip et lille hjørne i den ene ende af posen og sprøjt massen ud på kagerne. '

Pynt kagerne med frugt og mynte.