sund bærdessert
SPONSORERET indhold

Den nemmeste bærdessert

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne dessert er en af mine absolutte favoritter.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
27. maj. 2016 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

1 dl græsk yoghurt
2,5 dl piskefløde
2-3 spsk flormelis
200 g friske bær i sæson
4 spsk granola

Granola:
100 g grove kokosflager
50 g boghvedekerner
50 g chiafrø
50 g græskarkerner
100 g mandler, ­grofthakkede
20 g kakaonibs
2 tsk kanel
2 store spsk ahornsirup

Sådan gør du:
Granola: Sæt ovnen på 180 grader. Fordel alle ingredienser på en bageplade. Bag granolaen sprød − det tager ca. 10 min. Pisk yoghurt og piskefløde sammen til en lind creme. Smag til med flormelis. Læg en klat creme på en tallerken til hver gæst. Drys med rund hånd bær ud over, og top med granola og evt. lidt mynte og ahornsirup.