SPONSORERET indhold
Den nemmeste bærdessert
Denne dessert er en af mine absolutte favoritter.
4
Ingredienser
1 dl græsk yoghurt
2,5 dl piskefløde
2-3 spsk flormelis
200 g friske bær i sæson
4 spsk granola
Granola:
100 g grove kokosflager
50 g boghvedekerner
50 g chiafrø
50 g græskarkerner
100 g mandler, grofthakkede
20 g kakaonibs
2 tsk kanel
2 store spsk ahornsirup
Sådan gør du:
Granola: Sæt ovnen på 180 grader. Fordel alle ingredienser på en bageplade. Bag granolaen sprød − det tager ca. 10 min. Pisk yoghurt og piskefløde sammen til en lind creme. Smag til med flormelis. Læg en klat creme på en tallerken til hver gæst. Drys med rund hånd bær ud over, og top med granola og evt. lidt mynte og ahornsirup.