Tiramisu opskrift med jordbær
SPONSORERET indhold

Dessert: jordbær-tiramisu

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
24. jun. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

250 g mascarpone
2 pasteuriserede æggeblommer
1 spsk sukker
½ vaniljestang
500 g jordbær
8 ladyfingers
1 dl hyldeblomstsaft
4 syltetøjsglas eller andre små beholdere med låg

Sådan laver du desserten

1. Kom mascarponen i en skål sammen med æggeblommer og sukker. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Kom dem i mascarpone-massen. Brug en elpisker til at piske mascarponen helt glat og cremet.

2. Vask og rens jordbærrene, og skær dem i skiver. Bræk ladyfinger-kagerne i halve, og kom dem i bunden af glassene. Dryp med hyldeblomstsaften. Fordel jordbærrene over, og kom et par skefulde mascarponecreme over til sidst. Kom derefter låg eller plastfolie over. Lad tiramisuen trække mindst 1 time på køl, indtil den skal spises, så ladyfinger-kagerne kan blive blødgjort af hyldeblomstsaften og jordbærrene.