Blåbærcrumbles
Foto: Maja Ambeck Vase | Blåbærcrumbles
ALT for damerne

Blåbærcrumbles

Blåbærcrumble i kop

Disse små blåbærcrumbles smager af sommer og sol og er det perfekte søde punktum på en magisk sommermiddag. Nyd dem lune og hjertens gerne med en skefuld fuldfed cremefraiche eller vaniljeis til.

Af Maja Ambeck Vase 07.aug.2017 Mad

4 små portioner

200 g blåbær
25 g mandelmel
25 g grovvalsede havregryn
25 g rørsukker
25 g smør
1 nip kardemomme

evt. rød skovsyre
evt. cremefraiche/vaniljeis

1. Fordel blåbær i fire små ovnfaste skåle. Bland mandelmel, havregryn, sukker, smør og kardemomme sammen med fingrene til en smuldredej, og fordel den oven på bærrene. 

2. Bag de små crumbles i cirka 20 minutter ved 200 grader.

3. Nyd dem lune – gerne med lidt cremefraiche eller vaniljeis til – og et par skovsyreblade til at forkæle øjet.

PRØV OGSÅ: Hindbærmoussekage 

PRØV OGSÅ: Jordbærkoldskål

PRØV OGSÅ: Marcipantærte med bær 

Tip
Ønsker du en meget sød dessert, kan du blande blåbærrene med et par skefulde sukker, inden du kommer dem i skålene.
Læs alt om Crumble
Henter...