Opskrift på luksus-drømmekage
SPONSORERET indhold

Drømmekage de luxe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Glem alt om den tørre, kedelige bradepandekage. Her er drømmekageklassikeren med ekstra snask og knas. Under et gavmildt lag knasende og karamelsød nødde-kokos-topping gemmer sig saftig mazarinkage. En sand drømmekage!

Af: Maja Ambeck Vase Foto: Line Thit Klein
21. jan. 2019 | Opskrift | ALT for damerne
Drømmekage til 6-8 personer | Total: 45 min

Ingredienser

Mazarinkage:
100 g marcipan
100 g sukker
100 g blødt smør
2 æg
50 g mel

Nødde-kokos-topping:
200 g brun farin
100 g mørk sirup
40 g kokosmel
1 spsk mælk
75 g blandede nødder (f.eks. mandler, hasselnødder og pekannødder)

Sådan bager du lukusdrømmekage

Mazarinkage:
1. Riv marcipanen groft, og kom den i en skål. Tilsæt sukker og smør, og pisk det godt sammen.

2. Pisk æggene i, og vend melet i. Fordel dejen i en firkantet form (16 x 16 cm) foret med bagepapir, og bag kagen i 20-25 minutter ved 175 grader.

3. Lav toppingen imens:

Nødde-kokos-topping:
1. Kom brun farin, sirup, kokosmel og mælk i en gryde, og giv det et hurtigt opkog. Tag gryden af varmen.

2. Hak nødderne groft, og vend dem i remoncen.

3. Fordel remoncen oven på den varme kage, hæv temperaturen til 225 grader, og bag kagen i yderligere 5 minutter.