Drømmekage de luxe
Glem alt om den tørre, kedelige bradepandekage. Her er drømmekageklassikeren med ekstra snask og knas. Under et gavmildt lag knasende og karamelsød nødde-kokos-topping gemmer sig saftig mazarinkage. En sand drømmekage!
Ingredienser
Mazarinkage:
100 g marcipan
100 g sukker
100 g blødt smør
2 æg
50 g mel
Nødde-kokos-topping:
200 g brun farin
100 g mørk sirup
40 g kokosmel
1 spsk mælk
75 g blandede nødder (f.eks. mandler, hasselnødder og pekannødder)
Sådan bager du lukusdrømmekage
Mazarinkage:
1. Riv marcipanen groft, og kom den i en skål. Tilsæt sukker og smør, og pisk det godt sammen.
2. Pisk æggene i, og vend melet i. Fordel dejen i en firkantet form (16 x 16 cm) foret med bagepapir, og bag kagen i 20-25 minutter ved 175 grader.
3. Lav toppingen imens:
Nødde-kokos-topping:
1. Kom brun farin, sirup, kokosmel og mælk i en gryde, og giv det et hurtigt opkog. Tag gryden af varmen.
2. Hak nødderne groft, og vend dem i remoncen.
3. Fordel remoncen oven på den varme kage, hæv temperaturen til 225 grader, og bag kagen i yderligere 5 minutter.
Tip
Du kan også bage kagen i små forme i stedet for én stor og få små drømmemuffins ud af det.