Durumstykker med kardemomme
SPONSORERET indhold

Durumstykker med kardemomme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her er dejen til dem, der ikke kan lide at få klistrede fingre. Brødene bliver lette og fine, og de er både nemme og hurtige at bage.

Af: Karen Hare Foto: Jesper Glyrskov
20. maj. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
ca. 16 stk.

Ingredienser

40 g smør
3 dl mælk
25 g gær
1 tsk. salt
1 spsk. sukker
ca. 350 g pizzamel
ca. 100 g durummel
2 tsk. kardemomme

  1. Smelt smørret, tilsæt mælken, og hæld den over den smuldrede gær, når den er håndvarm. Opløs gær, salt og sukker i mælken, tilsæt mel og kardemomme, og rør det hele kraftigt igennem med en dejskraber eller lignende.
  2. Lad dejen hæve 40 min. et lunt sted.
  3. Drys rigeligt med durummel på et stykke bagepapir. Vend dejen ud, og drys også den med masser af durum. Tryk og klap dejen ud i ca. 2 cm’s tykkelse, og skær den i passende stykker med pizzahjulet. Træk forsigtigt stykkerne fra hinanden, det klæder dem kun at blive lidt uregelmæssige. Lad dem efterhæve 20 min., og bag dem så ca. 12 min. ved 225 gr.