Opskrift på edamamehummus
SPONSORERET indhold

Edamamehummus

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Jeg bruger denne ”hummus” som pålæg på knækbrød eller ristet rugbrød. Men den fungerer også godt som topping på et sprødt salatblad dryppet med lidt lime.

Af: Kicki Thomsen Foto: Anders Schønnemann
11. feb. 2016 | Opskrift | ALT for damerne
4 personer

Ingredienser

Af Louisa Lorang

50 g cashewnødder, udblødte
200 g bælgede ­edamamebønner
2 avocadoer
½ fed hvidløg
1 håndfuld koriander
2-3 lime, saften heraf (ca.½ dl)
salt

Sådan gør du

Blend ­cashewnødder, edamamebønner, ­avocado, hvidløg, ­koriander og lidt af limesaften i en foodprocessor eller med en stavblender. Smag til med lime og salt.

Server straks, eller opbevar den i køleskab i op til 1 døgn.

Tip: Edamamebønner er friske sojabønner, som fås fra frost i velassorterede supermarkeder. Cashewnødderne sættes i blød i koldt vand i 2-24 timer i køleskab. Dræn vandet fra inden brug.