SPONSORERET indhold
Edamamehummus
Jeg bruger denne ”hummus” som pålæg på knækbrød eller ristet rugbrød. Men den fungerer også godt som topping på et sprødt salatblad dryppet med lidt lime.
4 personer
Ingredienser
Af Louisa Lorang
50 g cashewnødder, udblødte
200 g bælgede edamamebønner
2 avocadoer
½ fed hvidløg
1 håndfuld koriander
2-3 lime, saften heraf (ca.½ dl)
salt
Sådan gør du
Blend cashewnødder, edamamebønner, avocado, hvidløg, koriander og lidt af limesaften i en foodprocessor eller med en stavblender. Smag til med lime og salt.
Server straks, eller opbevar den i køleskab i op til 1 døgn.
Tip: Edamamebønner er friske sojabønner, som fås fra frost i velassorterede supermarkeder. Cashewnødderne sættes i blød i koldt vand i 2-24 timer i køleskab. Dræn vandet fra inden brug.