Engelske makrondumplings
SPONSORERET indhold

Engelske makrondumplings

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
03. dec. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
10 stk.

Ingredienser

50 g blødt smør
4 spsk. sukker
250 g hytteost
2 æg
50 g smuldret franskbrødkrumme
100 g hvedemel
Desuden:
25 g smeltet smør
8 knuste makroner
1 liter olie til friturestegning
Tilbehør:
ahornsirup eller syltetøj, evt. også flormelis

  1. Pisk smør og sukker sammen i en skål. Pisk hytteosten i, og herefter 1 æg ad gangen. Kom brødkrumme og hvedemel i, og pisk dejen igennem. Lad dejen hvile 30 min.
  2. Varm olien op. Kom et par franskbrødtern i, hvis de hurtigt bliver gyldne, er olien tilpas varm. Form dejen til ovale kugler med en barneske, og kog dem i olien til de er gyldne. Tag en op, og se om den er gennembagt. Tag de færdigstegte dumplings op med en hulske, og afdryp dem på bagepapir.
  3. Pensl dumplingerne med smeltet smør, og vend dem i de knuste makroner. Server dem med ahornsirup eller syltetøj.