Eton mess med råsyltede jordbær
SPONSORERET indhold

Sommerens nemmeste dessert: Eton mess med råsyltede jordbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En vidunderlig sommerklassiker! Brug jordbærrene, når de er sødest og rødest.

Af: Cecilie Sofie Svensson Foto: Line Thit Klein
23. maj. 2020 | Opskrift | ALT for damerne
Eton mess til 4 personer | Total: 35 min

Ingredienser

500 g jordbær
2 spsk fint rørsukker
1-2 spsk citronsaft
ca. 20 små købemarengs, alternativt 3 store
4 dl piskefløde
1 dl cremefraiche 38 %

Sådan laver du Eton Mess

1. Skyl og nip det grønne af jordbærrene, og del de større i to. Drys med sukker og citronsaft, og lad jordbærrene stå og trække en halv times tid. Mos herefter halvdelen let sammen med en gaffel.

2. Pisk fløden med cremefraichen til blødt skum. Knus marengsen let til store stykker.

3. Vend ca. 1 fjerdedel af flødeskum, hele jordbær, moste jordbær og marengs ganske let sammen. Gør det samme med de tre resterende portioner. Servér med det samme.

SE OGSÅ: Hasselnøddemarengs med bær og syrligt flødeskum

Anbefalet til dig