Opskrift på raw havregrød
SPONSORERET indhold

Raw havregrød med chiafrø & kardemomme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn 'overnight'-grød med havregryn og chiafrø, der er super nem at lave og ikke mindst spise næste morgen.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
14. aug. 2016 | Opskrift | ALT for damerne
Raw havregrød til 2 personer | Total: 5 min

Ingredienser

1 dl fint valsede havregryn
2 tsk chiafrø
½ tsk stødt kardemomme
1 tsk stødt kanel
1 nip salt
2 dadler
3 dl mandeldrik

Topping:
1 håndfuld blåbær

Sådan laver du raw havregrød med chiafrød & kardemomme

  • Kom havregryn, chiafrø, kardemomme og kanel i et sylteglas.
  • Hak dadlerne og tilsæt salt, dadler og mandeldrik.
  • Rør det hele grundigt rundt. Sæt låg på glasset, og sæt det i køleskab natten over.
  • Rør rundt i grøden næste morgen. Top med bær, og nyd straks.

PRØV OGSÅ: Sådan laver du morgenmadspizza

Anbefalet til dig