Få opskriften på spicy rød karrysuppe med kødboller og grøntsager
SPONSORERET indhold

Nem & spicy rød karrysuppe med kødboller og grøntsager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Supernem og virkelig dejlig aftensmad. Du kan også bruge den lækre spicy karrysuppe som forret til 4 personer inden en asiatisk inspireret menu. Se her, hvordan du laver den lækre suppe med rød karry og kødboller:

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
12. jan. 2019 | Opskrift | ALT for damerne
Karrysuppe med kødboller til 2 personer

Ingredienser

Kødboller:

300 g hakket svinekød
3 forårsløg, det hvide
3-4 spsk fiskesauce
1 håndfuld koriander
2 tsk rød karry

Suppe:
2-3 spsk rød karry (efter smag og styrke)
2 lime, saft heraf
2 spsk sukker
2 løg, i både
2 spsk hakket ingefær
1,6 dl kogende vand
100 g nudler, gerne udon
¼ blomkål, i mundrette stykker
3 forårsløg, det grønne
2 håndfulde babyspinat

Sådan laver du spicy rød karrysuppe med kødboller og grøntsager

  1. Sæt vand over til kødboller og suppe. Salt det rigeligt, det til suppen.
  2. Rør kødet med finthakkede forårsløg (gem det grønne til suppen), fiskesauce, hakket koriander og en smule karry. Form farsen til kødboller, og pochér dem i kogende vand i 4-5 min.
  3. Kom imens 1-2 spsk rød karry i en gryde sammen med limesaft, sukker, løg og ingefær.
  4. Hæld kogende vand over, og tænd for suppen. Lad den simre i 5 min, imens kødbollerne pocherer. Kom nudler og blomkål i, og lad det koge i 3 min. Tilsæt kødboller og forårsløg og babyspinat lige inden servering. Smag til, og servér straks.

PRØV OGSÅ: Karrysuppe med kylling

Anbefalet til dig