Farsbrød
SPONSORERET indhold

Farsbrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Saftigt farsbrød med svampe og bacon.

Af: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006 Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD
22. sep. 2014 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 1 time
250 g champignoner
500 g hakket oksekød
1 dl mel
2 dl vand (eller suppe/mælk)
1 æg
2 spsk. løg
salt og peber
Pynt: bacontern og laurbærblade.
Tilbehør: bagte kartofler og tomater

  1. Rens svampene, og hak dem.
  2. Kom kød, mel, vand, revet løg, salt og peber i en skål, og rør i farsen, til den er sammenhæn-gende. Form den til et brød, og læg det i en lille bradepande, der er foret med bagepapir. Pynt med bacontern og laurbærblade, og bag farsbrødet i 1 lille time ved 175 grader.
  3. Servér farsbrød med bagte kartofler og tomater.