Fastelavnsmasker
SPONSORERET indhold

Fastelavnsmasker

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard Opskrift: Sandra Leigh Draznin
26. jan. 2012 | Opskrift | Hjemmet
4 stk

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Baetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 rulle færdig croissant dej
Pynt:
flormelis
evt. frugtfarve
sukkerpynt
slik

  1. Rul dejen ud og knib de skrå perforeringer sammen, så der bliver 3 rektangler. Skær dem ud til fantasifulde masker.
  2. Saml dejresterne, rul dem ud og brug dem til den 4. maske. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag maskerne ca. 15 min. ved 220 grader.
  3. Lad dem afkøle på en rist. Pynt maskerne med glasur rørt af flormelis og evt. frugtfarve samt et par skefulde kogende vand og sukkerpynt eller slik.