Opskrift på brie med løgmarmelade og dadler
SPONSORERET indhold

Fed, fast brieost, løgmarmelade og kæmpe dadler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Lene Halmø Terkelsen Foto: David Bering
19. nov. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
13

Ingredienser

1-2 Saint Albray oste
12-15 dadler

Løgmarmelade:
25 g smør
4 spsk olivenolie
1 kg løg
2 spsk rørsukker
1 dl æblecidereddike
frisk timian, salt, peber, samt 3 blade lauerbærblade.

Sådan gør du

Løgmarmelade:
Skær løgene i tern eller skiver og steg dem i olie og smør til de er brune. Kom de resterende ingredienser i og lad blandingen simre for meget svag varme til løgene er bløde. Kom på glas.

Smør brødskiverne med osten. Skær dadlerne i mindre stykker og anret med løgmarmelade ogdadler oven på. 

TIP:
Kæmpe dadler kan købes i velassorterede grønthandler eller hos tykergrønthandlere, bazaarer og lignende steder.