Fedtebrød med romglasur
Foto: Thomas Hergaard | Gammeldags fedtebrød.
Hjemmet

Fedtebrød med romglasur

Fedtebrød med romglasur

Gammeldags fedtebrød med romglasur som mormor lavede dem.

Af Hanne Bloch 21.okt.2016 Mad

20 MIN.

Ca. 50 stk. fedtebrød med romglasur

Fedtebrød med romglasur

250 g mel (godt 4 dl)
½ tsk hjortetakssalt
250 g smør
150 g sukker (knap 2 dl)
150 g kokosmel (4 dl)

 

Glasur:

225 g flormelis
3-4 spsk rom
samt vand

Sådan laver du fedtebrød

Bland mel og hjortetakssalt og findel fedtstoffet heri.

Tilsæt kokosmel og sukker og ælt hurtigt dejen sammen.

Rul dejen i tommelfingertykke stænger, tryk dem lidt fladere.

Bag stængerne ved 200 grader i ca. 10 min.

Rør glasur af flormelis og rom samt lidt vand til passende konsistens.

Glasér stængerne, mens de endnu er varme, skær dem herefter i skrå snitter.

Tip

Opbevares i dåse.

Henter...