Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Gammeldags fedtebrød.

Opskrft på fedtebrød med romglasur

Fedtebrød med romglasur

Gammeldags fedtebrød med romglasur som mormor lavede dem.

Bedømmelse
Ca. 50 stk. fedtebrød med romglasur

Fedtebrød

250 g mel (godt 4 dl)
½ tsk hjortetakssalt
250 g smør
150 g sukker (knap 2 dl)
150 g kokosmel (4 dl)

 

Glasur:

225 g flormelis
3-4 spsk rom
samt vand

Sådan laver du fedtebrød

Bland mel og hjortetakssalt og findel fedtstoffet heri.

Tilsæt kokosmel og sukker og ælt hurtigt dejen sammen.

Rul dejen i tommelfingertykke stænger, tryk dem lidt fladere.

Bag stængerne ved 200 grader i ca. 10 min.

Rør glasur af flormelis og rom samt lidt vand til passende konsistens.

Glasér stængerne, mens de endnu er varme, skær dem herefter i skrå snitter.

Tip

Opbevares i dåse.

ingredienser

6

tilberedning

ca. 20 minutter

type

Kage

specialkost

kategori

nationalitet

energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok