Fedtebrød med romglasur
SPONSORERET indhold

Fedtebrød med romglasur

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her får du opskriften på gammeldags fedtebrød med romglasur - præcis som mormor lavede dem.

Af: Hanne Bloch Foto: Thomas Hergaard
26. nov. 2018 | Opskrift | Hjemmet
Ca. 50 stk. fedtebrød med romglasur | Total: 20 min

Ingredienser

Fedtebrød 

250 g mel (godt 4 dl)
½ tsk hjortetakssalt
250 g smør
150 g sukker (knap 2 dl)
150 g kokosmel (4 dl)

Glasur

225 g flormelis
3-4 spsk rom
samt vand

Sådan laver du fedtebrød med romglasur

  1. Bland mel og hjortetakssalt og findel fedtstoffet heri.
  2. Tilsæt kokosmel og sukker og ælt hurtigt dejen sammen.
  3. Rul dejen i tommelfingertykke stænger, tryk dem lidt fladere.
  4. Bag stængerne ved 200 grader i ca. 10 min.
  5. Rør glasur af flormelis og rom samt lidt vand til passende konsistens.
  6. Glasér stængerne, mens de endnu er varme, skær dem herefter i skrå snitter.