Fersken-appelsinsorbet
SPONSORERET indhold

Fersken-appelsinsorbet

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Frisk og læskende fersken-appelsinsorbet

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
24. jan. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
8 personer

Ingredienser

250 g sukker
3 dl vand
1 dl friskpresset appelsinsaft
½ kg ferskner eller nektariner (vægten er uden skræl og sten)
1½ past. æggehvide (1 bæger)
2 spsk. flormelis

  1. Kog sukker, vand og appelsinsaft sammen 3-4 min. Tag gryden fra varmen, og køl sukkerblandingen af.
  2. Kom frugtkødet i en foodprocessor eller blender, og miks det til puré sammen med sukkerblandingen. Pisk æggehviderne stive med flormelis. Vend det i frugtblandingen.
  3. Har du en ismaskine, bruger du den, ellers kommer du ismassen i en fryseegnet beholder. Frys isen i 2 timer. Kom isen i en foodprocessor, og miks den jævn. Frys isen mindst 4 timer.